ABR

Ondernemingen & zelfstandigen

Het bouwen van een nieuw bedrijfsgebouw brengt heel wat risico's met zich mee. De ABR-polis dekt alle schade aan het gebouw tijdens de werken, alsook de schade aan derden. Het onderschrijven van deze polis als bouwheer geeft u gemoedsrust tijdens de werken.

1) Verzekerden

In een polis ABR is niet alleen de bouwheer gedekt, maar ook de aannemer, architect, onderaannemers, studiebureau, veiligheidscoördinator...

2) Dekkingen

Een ABR-polis bevat twee luiken. Luik 1 dekt alle schade aan het gebouw tijdens de opbouw- en onderhoudsperiode, inclusief diefstal van materialen, die worden geincorporeerd in het gebouw. Maw de omnium-dekking voor uw gebouw.

Luik 2 is de burgerlijke aansprakelijkheid van het gebouw in opbouw. Hierin wordt de schade gedekt die het gebouw kan veroorzaken aan derden. Luik 2 komt pas tussen na uitputting van de BA-polis van aannemer, architect, onderaannemers..., tenzij fout van de bowuheer of foutloze aansprakelijkheid.

3)

WDR Insurance group, wij zijn onafhankelijke verzekeringsadviseurs. Wij zijn dus voortdurend op zoek naar de optimale dekkingen voor u en uw bedrijf, over verschillende maatschappijen heen. Wenst u zekerheid over uw financiële toekomst? Kies dan voor een samenwerking met WDR.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.