Ondernemingen

& Zelfstandigen

Hebt u een eigen onderneming? Dan weet u vast dat dat bepaalde risico’s met zich meebrengt, die u uiteraard wil voorkomen. WDR neemt die last van u weg.  Maak het uzelf gemakkelijk, en laat het voorkomen van schadegevallen over aan experts. Zo kan u zich concentreren op uw corebusiness, en wij zorgen voor uw verzekeringen. Dat is dan ook onze passie !

Analyse van uw verzekeringsportefeuille

WDR vertrekt van een analyse van uw huidige verzekeringen. We baseren ons daarbij op enkele relevante vragen:

  • Uw exacte activiteiten, omzet en personeel
  • Uw verwachtingen en behoeften. Onze eerste vraag is meestal: waar ligt u 's nachts wakker van ?
  • Analyse van schadestatistieken en schadegevallen

Dankzij die analyse kunnen we bekijken of uw huidige verzekeringsportefeuille voldoet aan het risicoprofiel van uw bedrijf.

Bel onsMail ons

Onafhankelijk advies

WDR is een team van gepassioneerde verzekeringsspecialisten, die er van houden om te gaan zoeken naar oplossingen voor onze klanten. Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen, en volgen dus de prijzen en ontwikkelingen op de voet. Elke klant heeft een vaste contactpersoon, die alle verzekeringen en schade voor u opvolgt. We stellen voor u een pakket samen dat beantwoordt aan de noden van uw bedrijf.

Onze persoonlijke, snelle en verzekerings technische service staat hierbij centraal.

Verzekeringspolis van de Fédération Horeca Bruxelles

De verzekeringspolis van de Fédération Horeca Bruxelles onderscheidt zich door haar uitgebreide dekking voor de horecasector. Bij WDR hebben we de reële verzekeringsbehoeften van café- en restauranthouders onderzocht.

Dankzij onze lange ervaring in de sector bieden wij u een exclusief product aan op basis van de 3 grote verzekeringspolissen die u moet afsluiten om veilig te kunnen ondernemen.

Daaraan hebben wij een groot aantal aanvullende dekkingen toegevoegd om u in staat te stellen uw bedrijf in alle rust te zien bloeien. En dit alles aan zeer concurrentiële tarieven.

Meer weten

Analyse voor starters

Bij de opstart en ontwikkeling van hun onderneming zoeken starters vaak op internet naar informatie.

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het begeleiden van starters. Wij doen vrijblijvend een analyse van de risico’s van uw activiteit en van de noodzakelijke en nuttige verzekeringen.