Beste klant, onze kantoren zijn gesloten op donderdag 21 en vrijdag 22 juli 2022.

Uw partner
voor zekerheid

Wij zoeken met u naar oplossingen voor meer zekerheid en gemoedsrust. Het is onze passie om de perfecte verzekeringsoplossing te vinden op basis van objectief en gepersonaliseerd advies.

WDR Insurance Group fusie

WDR Insurance Group is ontstaan door een fusie van Mercury, Van den Hauwe en WDR Verzekeringen. Na jarenlange samenwerking en wederzijds aandeelhoudersschap was de fusie een logische stap om onze klanten een nog betere service te kunnen geven.

Meer uitleg over de fusie

Nele Deknopper

Garage Don Bosco

Ondernemer

In tijden van nood kent men zijn vrienden, of beter gezegd, zijn makelaar. 2 Jaar geleden kenden we ‘s nachts enorme waterschade waarbij het dak van onze schowroom het had begeven. Binnen de paar uren was ons dossier geopend en een expert aangesteld. Zo’n persoonlijke aanpak is hartverwarmend!
Dank aan het WDR team voor de afgelopen 30 jaar.

Welke verzekering dekt schade aan en door laadpalen?

Nieuwsbrief

De schade aan de verzekerde goederen in het kader vaneen brandpolis, als gevolg van een van de genoemde gevaren (bijvoorbeeld eenbrand), is verzekerd. Zelfs als het schadegeval werd veroorzaakt door een laadpaal, ongeacht of het gaat om een gebrek, een foutieve installatie, een verkeerd gebruik, enzovoort.

Lees verder

Leestijd: 4-5 min.

Welke verzekering beschermt tegen stormschade?

Nieuwsbrief

Voorjaarsstormen zijn nooit een pretje, zeker niet als ze je overlast bezorgen. Jammer genoeg kondigt de weerman of –vrouw ze de laatste jaren steeds vaker aan. Hoe beperk je de ravage aan je woning en tuin? En welke verzekering komt tussen bij schade?

Lees verder

Leestijd: 3-4 min.

WDR Insurance Group

Maandag tot vrijdag

Voormiddag

9u - 12u30

Namiddag

14u - 17u

Het kantoor van Aalst is gesloten op vrijdag.

Onze partners

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.