Uw partner
voor zekerheid

Wij zoeken met u naar oplossingen voor meer zekerheid en gemoedsrust. Het is onze passie om de perfecte verzekeringsoplossing te vinden op basis van objectief en gepersonaliseerd advies.

WDR Insurance Group fusie

WDR Insurance Group is ontstaan door een fusie van Mercury, Van den Hauwe en WDR Verzekeringen. Na jarenlange samenwerking en wederzijds aandeelhoudersschap was de fusie een logische stap om onze klanten een nog betere service te kunnen geven.

Meer uitleg over de fusie

Nele Deknopper

Garage Don Bosco

Ondernemer

In tijden van nood kent men zijn vrienden, of beter gezegd, zijn makelaar. 2 Jaar geleden kenden we ‘s nachts enorme waterschade waarbij het dak van onze schowroom het had begeven. Binnen de paar uren was ons dossier geopend en een expert aangesteld. Zo’n persoonlijke aanpak is hartverwarmend!
Dank aan het WDR team voor de afgelopen 30 jaar.

Is je student op kot goed verzekerd?

Gaat jouw zoon of dochter binnenkort op kot? Dan laat je hem of haar weer een beetje meer los. Maar niet zonder de beste voorbereiding. Check vooraf welke verzekeringen van pas komen. Ben je aansprakelijk voor schade aan het kot? Net zoals thuis kan er op het kot van je zoon of dochter schade ontstaan…

Lees verder

Leestijd: 2-3 min.

Nieuwsbrief

09 sept. 2021

Rechtsbijstandsverzekering:
niet verplicht, wel aangeraden

Een burenruzie, onenigheid over een erfenis, een vakantiebestemming die eerder op een bouwwerf lijkt dan op dat zwemparadijs uit de advertentie … Iedereen kan vroeg of laat in een conflict verwikkeld geraken.

Lees verder

Leestijd: 2-3 min.

WDR Insurance Group

Maandag tot vrijdag

Voormiddag

9u - 12u30

Namiddag

14u - 17u

Onze partners

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk ? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.