Alle Risico's Informatica

Ondernemingen & zelfstandigen

In de meeste bedrijven zijn computers, servers, telefoons, printers en dergelijke cruciaal voor een goede werking. Tegelijk zijn ze kwetsbaar en staan ze bloot aan tal van risico’s. Ze lopen gemakkelijker schade op dan de rest van je inboedel. Denk maar aan een kop koffie die omgestoten wordt over een laptop. Een verzekering alle risico’s informatica biedt u een volledige waarborg op het vlak van uw informatica, met inbegrip van de bescherming van uw computer, andere hardware en toebehoren.

1) Uitgebreide dekking

Alle kosten die onontbeerlijk zijn om uw toestellen weer operationeel te krijgen, worden vergoed, wanneer de schade wordt veroorzaakt door een externe oorzaak. Bij onherstelbare schade wordt een nieuwe toestel betaald. Voor defecte informaticatoestellen is die meestal gelijk aan de nieuwvervangingswaarde van een gelijkaardig toestel.

2) Waarborgen voor dataverlies

Niet alleen de hardware van uw computer wordt door deze polis beschermd, ook uw software en databases zijn beschermd. Alle extra kosten om de software en de data van informaticadragers weer samen te stellen, worden gedekt.

3) Polissen vergelijken

Als onafhankelijk makelaar is WDR de ideale partij om polissen van verschillende maatschappijen voor u te vergelijken. WDR Insurance Group = uw partner voor zekerheid.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.