Kredietverzekering

Ondernemingen & zelfstandigen

Weet u dat 54% van de bedrijven in België liquiditeitsproblemen hebben ? Dagelijks worden er 26,3 miljoen euro aan facturen in België afgeschreven. Eén op 4 faillissementen is te wijten aan betalingsachterstanden. En een gemiddelde klant betaalt zijn facturen na 58 dagen. Een kredietverzekering dekt u voor niet-betaling.

1) Kredietverzekering

Kredietverzekeringen zorgt voor een dekking van uw handelsvorderingen tegen niet-betaling (binnen 12 maanden). De verzekeraar recupereert uw onbetaalde facturen wereldwijd, maar vergoedt uw onbetaalde facturen binnen de 60 dagen na uw eigen inningsperiode.

Tevens zij transactional covers (niet-opzegbare dekking voor projecten op middellange termijn) of Excess of Loss mogelijk.

2) Surety & Guarantees + special products

Garanties en borgstellingen zijn een financieringsalternatief voor bankgaranties om liquiditeiten vrij te maken.

Tevens is een Cyber & Fraud cover mogelijk tegen financiële verliezen tegen gevolge van een cyberaanval, interne of externe fraude.

Vraag ons advies over uw kredietverzekering of borgstellingen. Bij WDR houden we ervan om te zoeken naar oplossingen voor uw verzekeringsvraagstukken.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.