Rechtsbijstand

Ondernemingen & zelfstandigen

Mocht u als ondernemer ooit in ’n juridisch conflict terechtkomen (met een klant of leverancier bijvoorbeeld), weet dan dat er specifieke polissen op maat van het bedrijf bestaan. Eerst wordt een minnelijke schikking gezocht alvorens tot een procedure over te gaan. Best dat u een rechtsbijstandsverzekering afsluit via een aparte polis, om belangenconflicten te vermijden. U geniet dan tevens van ruimere waarborgen en de vakkennis van een gerenommeerde, onafhankelijke verzekeringsmaatschappij.

Rechtsbijstandpolis wagens

Rechtsbijstandpolis wagens voor bedrijven raden wij steeds een aparte polis rechtsbijstand voor de wagens, bestelwagens en vrachtwagens aan.

Rechtsbijstand Onderneming

Rechtsbijstand Onderneming dit zijn polissen op maat van uw bedrijf waarbij er heel wat dekkingen mogelijk zijn, zoals burgerlijke aansprakelijkheid, strafrecht, problemen met concurrenten, problemen met overheid (belasting, onteigening, ruimtelijke ordening…), conflicten met leveranciers, conflicten met klanten, conflicten met werknemers, conflicten met eigenaars of huurders…

Contacteer ons

Contacteer ons voor een offerte en wij overlopen samen alle mogelijke dekkingen voor een polis op maat van uw bedrijf. WDR, uw partner voor zekerheid.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.