Verzekering bedrijfsvoertuigen

Ondernemingen & zelfstandigen

Uw bedrijfsvoertuigen goed verzekeren is van essentieel belang. Of het nu om bussen, auto’s, bestelwagens of vrachtwagens gaat: uw voertuigen vormen een groot deel van het kapitaal van uw bedrijf. Hoe u die vloot kan beschermen? Dat gebeurt best op maat van uw firma, want de samenstelling van de bedrijfsvloot is telkens anders. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van waarborgen. Maak een afspraak of vraag een offerte aan als u advies wil op maat van uw firma.

1) Waarom verzekeren?

Uw voertuigen goed verzekeren is niet alleen essentieel om het kapitaal van uw bedrijf te beschermen. Ook de werknemers die er gebruik van maken, woorden blootgesteld aan verschillende risico’s: een ongeval, diefstal of autopech bijvoorbeeld.

2) Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid

Deze polis is wettelijk verplicht. Als een medewerker met een van uw bedrijfsvoertuigen een ongeval heeft, dekt deze verzekering de eventuele schade aan passagiers en derden. Wil u dat ook de schade aan uw eigen bedrijfsvoertuig gedekt is, dan sluit u best een omniumverzekering af.

Vraag offerte aan

3) Omniumverzekering

Er zijn verschillende mogelijke formules om uw bedrijfsvoertuigen omnium te verzekeren, afhankelijk van het type voortuig en de noden van uw bedrijf.

Bij zaken als een ongeval, brand of vandalisme biedt een omniumverzekering een volledige dekking. Ook schade door natuurgeweld is gedekt.

Offerte aanvragen

4) Verzekering rechtsbijstand

Is er een geschil over een bedrijfsvoertuig, bijvoorbeeld bij een ongeval? Dan zorgt een polis rechtsbijstand ervoor dat uw rechten verdedigd worden door gespecialiseerde juristen.

5) Polissen voor bedrijfsvoertuigen vergelijken

WDR is als onafhankelijk makelaar op de hoogte van de actuele verzekeringsmarkt en specificaties van verschillende verzekeringen voor bedrijfsvoertuigen. Daarom zijn wij perfect geplaatst om voor u verschillende aanbieders en formules met elkaar te vergelijken.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.