Reisbijstand

Particulier

Met een polis voor reisbijstand vertrekt u met een gerust hart naar het buitenland. Er zijn verschillende opties binnen de reisbijstandsverzekeringen:

Heel het jaar door verzekerd

Een reisverzekering voor het volledige jaar garandeert uw gemoedsrust. Of u nu op citytrip, zakenreis, skivakantie of zonvakantie gaat: u krijgt tijdens elk verblijf in het buitenland gegarandeerd uitgebreide medische hulp indien nodig.

Dit soort reisverzekering biedt nog enkele extra opties: ze kan worden gecombineerd met een annulatieverzekering of met bijstand aan uw voertuig in België en het buitenland.

Reisbijstand voor één reis

Gaat u maar één maal per jaar op reis, dan is een tijdelijk contract de perfecte oplossing. Zo geniet u tijdens deze vakantie van volledige medische bijstand. Hieraan kan u volgende opties toevoegen:

  • Pechverhelping aan uw voertuig
  • Verzekering van uw bagage
  • Annulatieverzekering

Het tarief voor een reisbijstand wordt berekend op basis van het aantal personen, het continent, het aantal dagen en de waarborgen.

Pechbijstand

U kan tevens kiezen voor een verzekering voor pechbijstand, waarbij u beschermd bent bij verplaatsingen met de auto. Er zijn formules met of zonder vervangwagen. U kan tevens kiezen of de dekking enkel binnen België geldt of ook in het buitenland.

WDR is een onafhankelijk verzekeringsadviseur. Wij gaan uit van uw persoonlijke situatie om uit te zoeken welke verzekeraar de beste oplossing biedt voor u. Zo bent u zeker dat u correct verzekerd bent tegen goede voorwaarden.

Mis geen enkele nieuwsbrief

Wij houden u regelmatig op de hoogte van nieuwigheden en belangrijke wijzigingen betreffende verzekeringen en Risk Managememt.

Dank u, uw inzending is ontvangen!
Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier, probeer opnieuw.

Volg ons op sociale media

Wat gebeurt er allemaal bij WDR in Aalst, Drogenbos en Wilrijk? Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen van WDR.